Naar de inhoud springen

3x redenen om op zeilvakantie in Kroatië te gaan

Ben jij nog op zoek naar vakantie inspiratie voor de zomer van 2022? Heb je er dan wel eens over nagedacht om te kiezen voor een zeilvakantie in Kroatië? Wij hebben namelijk een aantal argumenten waarom ook jij hier voor zou moeten kiezen. Lees daarom snel verder en wie weet kunnen wij je wel overtuigen. 

Zeilen is een avontuur op zich

Wie al wel eens op zeilvakantie is geweest die hoeven we er niet van te overtuigen dat zeilen op zich al een heel avontuur is. Je bent de hele tijd bezig om de boot op de juiste manier onder controle te houden en daarnaast is er nog veel meer te regelen. De route uitstippelen, kijken of je nog op koers bent en veel meer. Wanneer je samen met anderen bent en hier samen mee bezig bent dan is het natuurlijk ontzettend leuk om hier samen meer bezig te zijn.

Kroatië is een uniek mooi land

Kroatië is een land dat een zeer unieke combinatie heeft van authentieke plaatsen, maar tegelijkertijd veel luxe en pracht. Dat in combinatie met goed eten, prachtige natuur en een zeer aangenaam lekker warm klimaat maakt het een unieke en zeer geslaagde bestemming. Denk aan luxe plaatsen zoals Hvar, maar ook prachtige bestemmingen aan de kust, zoals Split, Dubrovnik of Pula. En dit zijn nog maar een paar voorbeelden. 

Het unieke aan Kroatië is dat je extreem veel mooie bestemmingen aan de kustlijn vindt. Door te kiezen voor een zeilvakantie is het gemakkelijk om meerdere van deze bestemmingen te bezoeken. Je kunt daarmee de mooiste plaatsen van Kroatië bezoeken en dat terwijl je lekker op zeilvakantie bent. 

Perfecte manier om de vakantie met je familie of partner door te brengen

Ben je nog op zoek naar een zeer leuke manier om de vakantie met je familie door te brengen of met je partner? Een zeilvakantie zorgt voor ongekende gezellige tijden samen. neem wat spelletjes en lekker eten mee op de boot en het kan zeer gezellig worden. Combineer dat met het bezoeken van mooie plaatsen in Kroatië en jullie zullen de vakantie niet snel vergeten.