Blog

Babykleding als cadeau

Babykleding is een van de leukste cadeautjes die je kan geven aan de ouders van een net geboren baby. Speelgoed en andere dingen krijgen ze waarschijnlijk al genoeg, maar van babykleding kan je nooit genoeg hebben. Baby’s dragen namelijk verschillende outfitjes op een dag en daarom is het handig om er veel van te hebben. Tevens is het ook enorm leuk als je later foto’s toegestuurd krijgt waarin het kleintje jouw cadeautje draagt. Maar waar moet je nou op letten bij het kopen van babykleding?

Shirtjes zijn de favoriet

Het is handig om te kijken bij leuke shirtjes of rompertjes. Deze kleding is namelijk altijd gewild en is ook nog eens goed voor de kinderen. Veel mensen vinden het leuker om truitjes of andere pakjes te kopen, echter zitten deze vaak niet lekker voor de baby’s. Shirtjes zijn vaak neutraal en kunnen door zowel jongetjes als meisjes gedragen worden.

Mutsjes

Ook zien we dat baby’s vaak mutjes dragen. Dit is dus ook een leuk cadeautje om aan baby’s te geven. Baby’s dragen vaak een mutsje om warmte bij zich te houden. Vooral in de koudere maanden is het dus een ideaal cadeau.

De maten

Naast neutrale kleding is het ook handig om op de maten te letten. Het is moeilijk om in te schatten welke maat de pasgeboren baby heeft en daarom is het handig om te kijken naar kleding dat eigenlijk iets te groot is. Koop een maat die over 3 maanden ook nog zou horen te passen. Als het een grote baby is past hij deze kleding meteen en anders groeit de baby er vanzelf in.

Wil je nou newborn kleding kopen? Neem een kijkje bij Olliewood voor de leukste babykleding.