Skip to content

Cadeaus waar mannen écht wat aan hebben!

Weet jouw vader, vriend of broer nooit wat hij moet vragen voor zijn verjaardag? Dat kan heel frustrerend zijn, omdat je hem graag een mooi cadeau wil geven. Maar er zijn ook een heleboel leuke cadeaus die elke man wel kan gebruiken. Functionele cadeaus lijken misschien saai, maar je maakt mannen er ontzettend blij mee. En dan zeker als je kiest voor een luxe variant. Zo zal hij je vast en zeker dankbaar zijn! Heb je wat inspiratie nodig op het gebied van cadeaus die jouw man goed kan gebruiken? In deze blog geven we je een aantal leuke ideeën voor verjaardagscadeaus voor mannen!

Baardverzorging

Heeft de man in jouw leven een prachtige baard waar hij erg trots op is? Dan kan het erg leuk zijn om hem een baardolie en een baardbalsem cadeau te doen. Hiermee zal zijn baard er namelijk nog stralender uitzien!

Huid- en haarverzorging

Heeft jouw man geen baard, maar wil je hem toch wat fijne verzorgingsproducten geven? Ook op het gebied van huid- en haarverzorging zijn er genoeg leuke artikelen die je kunt kopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een complete set met deodorant, douchegel, shampoo, handzeep en een nagelborstel. Natuurlijk allemaal met een stoere, frisse geur, zodat jouw man heerlijk ruikt. Maar het kan ook erg leuk zijn om een gezichtscrème of een douchegel en shampoo in één te geven. Dit is natuurlijk lekker makkelijk, waar de meeste mannen erg van houden!

Een tas of een portemonnee

Ook een tas kan een prachtig nuttig cadeau zijn voor een man. Een tas kan hij namelijk elke dag gebruiken en plezier van hebben. En stiekem denkt hij zo elke dag een beetje aan jou! Kies bijvoorbeeld voor een mooie leren schoudertas, waarmee hij zeker de show steelt op zijn werk. En draagt de man in kwestie eigenlijk nooit een tas? Dan kun je ook kiezen voor een mooie portemonnee. Die kan iedere man namelijk wel gebruiken.

Eten, drinken of keukengerei

Geniet jouw man regelmatig van een lekker wijntje? Dan kun je hem verrassen met zijn favoriete exemplaar, want misschien zal hij dit niet zo snel voor zichzelf kopen. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend attent van jou dat je precies weet wat zijn favoriete drankje of hapje is. Ook keukengerei is altijd handig. Vooral als de man in kwestie er wel van houdt om regelmatig lekker te koken, is dit erg leuk. Kies bijvoorbeeld voor een stoer messenblok of een flessenopener in een leren sleeve. Dit zijn hele mooie cadeaus, en ook nog eens ontzettend handig en functioneel!

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *