Skip to content

Cadeautips voor een housewarming!

Een cadeau kiezen voor je vrienden of familieleden die een housewarming geven is geen koud kunstje. Het is altijd moeilijk om een passend cadeau te vinden waar kersverse huizenbewoners blij mee zijn. Vaak hebben zij hun woning naar eigen smaak en wens ingericht, waardoor ze niet zitten te wachten op allerlei “prullaria” van anderen. Toch zijn er van die typische housewarmingcadeautjes waar iedereen blij van wordt. Let op:

Draadmand!
Draadmanden zijn helemaal van nu. Prachtig met bijvoorbeeld haardhout erin, of gewoon leeg. Ze brengen sfeer in huis, maar zijn ook perfect geschikt voor op het balkon of in de tuin. Ideaal voor bijvoorbeeld naast een vuurkorf om de houtblokken in op te slaan. Goedkope draadmanden vind je bijvoorbeeld bij de Action of op Kwantum.nl.

Rituals
Het blijft leuk om te krijgen: heerlijke geursticks of geurkaarsen van Rituals. Leuk om op het toilet of op de badkamer te zetten en er is vrijwel niemand die het niet lekker vindt ruiken. Wellicht geen superorigineel cadeau, maar ondanks dat wel iets wat iedereen graag krijgt!

Plaids

Ook hartstikke leuk om te krijgen: een mooi plaid. Bijvoorbeeld om over de bank te gooien, of juist als extra sprei over het logeerbed. Een plaid wordt vaak ook gewoon als sierstuk opgerold in een (open) kastje gelegd bijvoorbeeld. Mocht je iemand op een mooie plaid trakteren, let er dan wel op dat het qua kleuren en stijl een beetje bij het interieur past.

Leuke keukenaccessoires
Ga je op housewarming bij kennissen die een hele uitgesproken eigen stijl hebben? Kies dan geen cadeaus die heel zichtbaar in hun interieur aanwezig zijn. Dat zullen ze wellicht niet op prijs stellen omdat het niet bij hun smaak aansluit. Tips om te geven: gepersonaliseerde bierglazen, chique onderzetters, mooie theezakjeshouders, enzovoorts.

 

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *