Naar de inhoud springen

Chatten met een helderziende? Probeer het eens op mastermedium.nl

Het kan zijn dat je met een helderziende wilt spreken maar dat je dit liever online via chatten wil doen. Dit kan zijn omdat je het te spannend vind om het in het echt te doen of omdat je hier niet zoveel tijd voor hebt. Als dit het geval is of als je een andere reden hebt waardoor je wilt chatten met een Online medium, kun je dit doen op mastermedium.nl. Je kan bijvoorbeeld vragen of ze een fotoreading willen of een handlezing en nog veel meer. Je kunt zelf dus aangeven waar je het over wilt hebben en hoe je dit wilt aanpakken.

Hoe gaat dit in zijn werking

Eigenlijk is het chatten met een helderziende heel simpel. Je werkt namelijk met een tegoed om met iemand te kunnen chatten. Per minuut kost het chatten 80 cent. Je kan het tegoed zo hoog mogelijk zetten als dat jij wilt. Eerst maak je dus een account aan en daarna zet je een tegoed hierop. Daarna kun je bekijken wie er beschikbaar is voor chatten. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er helderziende zijn die hier niet aan doen of die al aan het chatten zijn met iemand anders. Het voordeel hiervan is wel dat als iemand beschikbaar is, je ook zeker weet dat diegene alleen maar aandacht voor jou heeft. Op het moment dat je iemand hebt uitgekozen moet je je chatnaam invullen en dan kan het gesprek beginnen.

Je kunt ook bellen in plaats van chatten

Chatten is natuurlijk erg handig maar wel wat minder persoonlijk. Als je het iets persoonlijker wil maken kun je ook gaan bellen. Hierbij hoor je dus de stem van de persoon tegenover je. Het tegoed wat je gebruikt voor chatten en bellen is hetzelfde. Dit is handig omdat je het dus ook kunt afwisselen.