Naar de inhoud springen

Drank bestellen voor je feestje

Gelukkig heeft bijna iedereen weleens een reden om een feestje te geven. Een feestje is hartstikke leuk en een drankje hier en daar hoort er zeker bij. Toch neemt het ook de nodige nadelen met zich mee. Namelijk een goeie kater, rotzooi en na afloop een gat in de rekening. De kater die heb je helaas toch echt zelf in de hand en de rotzooi is ook niet weg te nemen. Wat wel te voorkomen is, is het gat in je rekening. Door drank te bestellen voor je feestje ben je namelijk vaak goedkoper uit dan wanneer je het in de supermarkt koopt. Daarnaast is het voor grote fuifjes ook niet altijd even vanzelfsprekend dat je genoeg glazen in huis hebt om de drank in te doen. Daarom is het drank bestellen voor je feestje zeker een opkomende trend.

Hoe werkt het drank bestellen voor je feestje?

Het drank bestellen voor je feestje is vrij eenvoudig. Er zijn vele websites die je hierbij kunnen helpen. Een goed voorbeeld is azdrankenenverhuur.nl. Deze website verhuurd zowel standaard drankpakketten en op maat gemaakte drankpakketten. De website heeft een vaste prijs per persoon, voor 12 uur besteld op werkdagen is morgen in huis, de bezorgkosten zijn gratis en neemt de overgebleven drank mee terug wat ervoor zorgt dat je nooit met een overvloed komt te zitten. Wanneer je het aantal personen en het drankpakket hebt uitgekozen komt het bedrijf bij je langs om de goederen te leveren op de afgesproken tijd en plek. De drank wordt in verrijdbare koelkasten bezorgd wat het vele sjouwwerk voorkomt. Wanneer het feestje afgelopen is, ben je er zelf verantwoordelijk voor dat de drank weer netjes in de koelkasten komt en het weer is opgeruimd zodat het bedrijf het kan ophalen.

Wat maakt drank bestellen voor je feestje dan goedkoper?

Wanneer je drank in een grote voorraad besteld krijg je vaak korting op de hoeveelheid. Dit is iets wat supermarkten of andere drankspecialisten niet kunnen. Daarnaast kan de overgebleven drank mee retour worden genomen wat ervoor zorgt dat je het verschil gewoon terug krijgt betaald.