Skip to content

Geef uw kind een fiets cadeau

Wanneer uw kind jarig is, is het fijn om een cadeau te geven waar hij of zij blij mee is maar ook echt iets aan heeft. Een fiets is zo’n cadeau! Een fiets lijkt misschien een grote aanschaf, maar u heeft al een goede kinderfiets vanaf €89,-. Wat natuurlijk belangrijk is bij het uitkiezen van een kinderfiets is de juiste maat en uitstraling. U wilt natuurlijk dat uw kind blij en veilig op pad gaat.

Framemaat

De framemaat geeft de hoogte van de fiets aan. Zo weet je welke maat fiets het best bij uw lengte, of de lengte van uw kind, past. Als u een fiets voor uw kind koopt, is het dus van belang te kijken naar de gepaste framemaat. Een goed passende fiets voor uw kind zorgt ervoor dat hij makkelijk bij de grond kan wanneer hij plots moet stoppen of bijvoorbeeld moet wachten bij een stoplicht. En de juiste maat fiets zorgt er ook voor dat uw kind de juiste houding aanneemt op de fiets en comfortabel kan fietsen.

Veiligheid

Veiligheid is op de fiets erg belangrijk, u bent als fietser een kwetsbare verkeersdeelnemer. Dus voor kinderen is het zeer belangrijk om veilig op pad te gaan. Licht uw kinderen in over verkeersregels; begin natuurlijk met de belangrijkste en makkelijkste regels zoals stoppen voor rood licht en de hand uitsteken bij afslaan. Zorg er daarnaast voor dat ze veilig op de fiets zitten, een reflecterend jasje en een helm zijn de eerste stappen naar ultieme veiligheid.

 Verschillende modellen en kleuren

De fiets is al jaren lang geen saai object meer. Je hebt ze in allerlei modellen, kleuren en zelfs met hippe prints. Ook kinderfietsen zijn er in alle denkbare uitvoeringen. Leuke kleuren, prints en zelfs Disney varianten. Dus of u nu een dochter van 3 heeft, een zoon van 7 of misschien wel een eigenwijze tweeling van 11, voor ieder kind is er een type fiets.

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *