Skip to content

Gouden kettingen, alle opties open

Gouden kettingen zijn een perfect accessoire voor elke man en elke vrouw. Het is een cadeautip voor de mensen die echt willen laten merken hoeveel ze om iemand geven en denk nou niet dat je direct het spaarvarken moet slachten om een cadeau als dit weg te geven. Er zijn ontzettend dure gouden kettingen, met een groter gewicht en meer details, maar er zijn ook goedkopere kettingen. Die wegen iets minder en hebben iets minder detail, maar het zijn nog steeds gouden kettingen die gewaardeerd zullen worden door elke ontvanger. Het grote voordeel aan een gouden ketting krijgen, is dat je er alle kanten mee op kunt. Letterlijk in sommige gevallen!

Gouden kettingen bewaren

Krijg je een gouden ketting en heb je er eigenlijk al genoeg? Dan is er nog geen reden om het cadeau af te slaan. Je kunt de gouden kettingen bewaren op een veilige plek, zoals in een kluis, of iets anders wat je af kunt sluiten. Goud heeft een redelijk stabiele waarde en is schaars. Dat betekent dat de kans groot is dat de waarde van goud over bijvoorbeeld tien jaar veel hoger is dan nu. Misschien niet direct het idee van de gever van de kettingen, maar het is een ideaal spaarpotje voor de momenten waarop je even snel geld nodig hebt. Komt dat moment niet en spaar je alle sieraden op, dan heb je een leuke aanvulling voor je pensioen.

Combineren, of juist niet

Gouden kettingen zijn te voorzien van een mooie hanger, of een persoonlijk kleinood om het nog meer van jezelf te maken. Dit kun je prachtig combineren met oorbellen, een set ringen of een horloge, zodat het helemaal samenkomt in één stijl. Je kunt er ook voor kiezen om het juist een op zichzelf staand sieraad te laten zijn, door niet te combineren. Een lager uitgesneden jurkje biedt genoeg ruimte aan de gouden ketting om zichzelf te laten zien. Heb je een persoonlijke hanger aan de ketting hangen, dan heb je grote kans dat het een gesprekstarter zal worden.

Een waardevol gebaar

Sieraden zijn de vriend van elke vrouw. En de meeste vrouwen kunnen van elk sieraad vertellen waar ze het vandaan hebben of van wie ze het gekregen hebben. Daarom zijn sieraden een ideaal geschenk. Ze gaan namelijk veel langer mee dan een luchtje, en de waarde van de sieraden is vaak goed te zien en in te schatten. Dat gouden kettingen online veel goedkoper te koop zijn dan bij de juwelier, dat hoeft de vrouw van jouw dromen uiteraard niet te weten. Dat maakt namelijk ook niet uit: De waarde van het sieraad is niet alleen het gewicht in goud. Het is ook het gebaar vanuit de gever, de attentie voor de vrouw en het opletten welke smaak zij heeft.

Gouden kettingen zijn een perfect cadeau omdat zij alle opties openhouden en je er alle kanten mee op kunt. Letterlijk, zeker wanneer de prijs van goud de aankomende jaren weer een vlucht neemt zodat jouw kettingen alleen maar meer waard worden.