Blog

Heerlijk afkoelen met een opblaasbaar zwembad

Tijdens de hoge temperaturen van de zomer is iedereen op zoek naar afkoeling. Helaas heeft niet iedereen tijd (of zin) om naar het strand of naar het zwembad te gaan. Gelukkig kun je ook lekker in je eigen tuin of het balkon afkoelen met een opblaasbaar zwembad. Het grote voordeel van een opblaaszwembad is dat deze binnen enkele minuten staat en klaar is om gevuld te worden. Geen gedoe met buizen, schroeven of pinnen. Even opblazen met de pomp en vullen maar. Een ander groot voordeel van een opblaas zwembad is dat deze niet duur zijn, voor een paar euro heb je al een leuk babybadje. Op Opblaaszwembad.nl vind je een uitgebreid assortiment aan opblaasbare zwembaden.

Zwembaden in alle soorten en maten

Opblaasbare zwembaden zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er schattige babyzwembadjes in vrolijke kleuren en kinderzwembaden in unieke thema’s zoals Cars en Frozen. Daarnaast zijn er nog de speelzwembaden. Met een speelzwembad haal je en klein waterspeelpark naar jouw eigen tuin. Elk speelzwembad heeft een eigen thema en allerlei leuke extra’s, zoals speelballen, waterglijbanen en watersproeiers. Eindeloos waterplezier en avontuurtjes beleven voor de kids.

Naast de babyzwembaden en kinderzwembaden vind je op Opblaaszwembad.nl ook grote zwembaden waar je gezellig met het hele gezin of zelfs met de hele familie in kunt relaxen. Perfect voor bij een barbecue of tuinfeest. Ook de grote zwembaden zijn snel op te zetten en ook eenvoudig om weer op te bergen.

Alle accessoires voor jouw zwembad

Het schoon houden van het zwembadwater van jouw zwembad is erg belangrijk. Niemand zwemt graag in vies zwembadwater. Daarnaast is het ook slecht voor de gezondheid. Daarom heb je op Opblaaszwembad ook een uitgebreid assortiment aan producten waarmee je je zwembad schoonmaakt en schoon houdt. Zwembadstofzuigers, sponzen en borstels zijn enkele voorbeelden. Een zwembadpomp is bijvoorbeeld onmisbaar bij de grotere zwembaden. Het filtert niet alleen vuildeeltjes uit het water maar het zorgt ook voor een goede watercirculatie. Hierdoor heb je minder snel algen in het zwembadwater.

Om het zwembadwater te desinfecteren is chloor het populairste middel. Je kunt hiervoor kiezen voor chloortabletten of chloorgranulaat. Beiden zijn voordelig te bestellen op Opblaaszwembad.nl. Gebruik je liever geen chloor? Dan kun je altijd nog kiezen voor een zoutwatersysteem. Het grote voordeel van een zoutwatersysteem is dat je het speciale zwembadzout nauwelijks proeft of ruikt. Je geniet het best in een schoon zwembad!