Blog

Huis kopen in Spanje

‘Ik wil een huis kopen in Spanje’, verzucht je ieder jaar tegen je partner na jullie vakantie in Spanje. Waarom doe je dat dan niet? Casa Las Dunas maakt het mogelijk. Casa Las Dunas is een Nederlandstalige makelaar met vestigingen in Spanje en Nederland. Zo kun je een huis kopen in Spanje *, onder begeleiding van een Nederlandse makelaar. Een huis kopen in Spanje wordt zo makkelijker dan ooit!

Woningen in Spanje

Casa Las Dunas beschikt over een groot aanbod koopwoningen, zowel bestaande als nieuwbouwwoningen. Het familiebedrijf vertegenwoordigd de gehele Costa Blanca, Costa Calída en Costa del Sol. Een huis kopen in Spanje vergt een hoop regelwerk. Zeker als Spaans niet uw moedertaal is, kan een taalbarrière zorgen voor lastige situaties waar u zelf niet uit komt. Casa Las Dunas regelt alles voor u. Zij zorgen ervoor dat bij verkoop en verhuur van huizen in Spanje alles grondig wordt onderzocht en schuldenvrij aan u wordt overgedragen. Met kantoren in Nederland en Spanje, kunt u er van uit gaan dat er altijd iemand in de buurt is die u kan ondersteunen.

Huis kopen in Spanje; de bezichtigingen

Weet u precies wat voor huis u wilt? Dan kunt u uw wensen doorgeven aan Casa Las Dunas. Wij gaan voor u op zoek en selecteren huizen die voldoen aan uw wensen. Uiteraard kan het ook zo zijn dat u zelf al tegen uw droomhuis bent aangelopen. In ieder geval moet er uiteindelijk een bezichtiging plaatsvinden. We plannen dan een bezichtigingstrip. Casa Las Dunas regelt tijdens deze trip alles voor u; uw vliegreis, hotel en transfer van en naar het vliegveld. U komt eerst naar ons hoofdkantoor in La Marina waar we het plan voor de komende dagen bespreken. Als dit allemaal duidelijk is, gaan we de huizen bekijken. Bent u enthousiast en wilt u het huis kopen? Dan stellen wij een reserveringcontract op. Op die manier wordt de woning van de markt gehaald en kunnen wij het onderzoek starten. De reservering kost €3000,-. Uiteraard krijgt u dit bedrag – als de koop niet door gaat door de resultaten die uit het onderzoek komen – teruggestort.

Droomhuis laten bouwen in Spanje

Naast een huis kopen in Spanje, kunt u bij Casa Las Dunas ook terecht voor het laten bouwen van je droomhuis. Wij beschikken over eigen aannemers en architecten die onder onze regie uw droomhuis kunnen bouwen. Er worden door heel Spanje huizen gebouwd. Wij begeleiden u van het begin tot het eind in het traject om uw droomhuis te realiseren. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op of kom langs op ons hoofdkantoor in La Marina. U bent ook van harte welkom in een van onze andere kantoren in Costa Blanca, Costa Del Sol of Costa Calída, maar hiervoor dient u een afspraak te maken.

Kortom; wilt u een huis kopen in Spanje? Dan bent u bij Casa Las Dunas aan het juiste adres. Of het nu gaat om bestaande woningen, nieuwbouw woningen of het laten bouwen van uw huis; wij helpen u graag van A tot Z.