Financieel

Knuffeldoekje, een grote zoektocht

Het vinden van een knuffeldoekje kan een hele lastige opgave zijn. Er zijn veel webshops die knuffeldoekjes aanbieden. Helaas hebben veel van deze webshops de zelfde merken doekjes in hun assortiment. Dit zijn vaak webshops die zich niet alleen richten op tutdoekjes maar op baby en kinderproducten in het algemeen. Ook zijn vaak de prijzen erg hoog. Sinds kort is er een website die zich gespecialiseerd heeft in het ontwerpen en produceren van knuffeldoekjes.

Grootste aanbod van Nederland

Doordat zij veel verschillende soorten stoffen combineren maar ook veel verschillende vormen produceren is het aanbod erg groot. De keuze bestaat uit veel verschillende kleuren en stoffen. De vormen bestaan uit vierkante, ronde, diervormige en voertuig vormige tutdoekjes. Door het steeds weer inkopen van nieuwe stoffen wordt het aanbod ook steeds groter.

Veiligheid knuffeldoekje

Omdat de veiligheid van uw kinderen het belangrijkst is gebruikt dit bedrijf enkel stoffen die OEKO-TEX gecertificeerd en/of GOTS gecertificeerd zijn. Omdat een kinderhuid nog erg kwetsbaar is en gevoelig voor allergenen is het uiterst belangrijk dat er in de gebruikte materialen geen chemische stoffen aanwezig zijn welke allergieën kunnen veroorzaken. Doordat de gebruikte materialen allemaal  OEKO-TEX gecertificeerd en/of GOTS gecertificeerd zijn weet u dus zeker dat er geen chemische stoffen in de materialen aanwezig zijn. Zo kan u kind vele uren veilig knuffelen en tutten met deze doekjes.

Geur en knuffeldoekjes

 

Voor een baby is het erg belangrijk om lekker te kunnen knuffelen. Ook de geur van de moeder is voor een baby erg herkenbaar. Daarom is het bij knuffeldoekjes aan te raden dat de moeder de doekjes eerst zelf even bij zich draagt. Zo zal het tutdoekje de geur van de moeder overnemen. Als u nu dit doekje aan uw kindje geeft zal het altijd de herkenbare geur van moeder ruiken en zich lekker geborgen voelen.