Naar de inhoud springen

Last van je voeten? Zo kom je er vanaf!

Last van je voeten? Zo kom je er vanaf! Je probeert waarschijnlijk al jaren jouw probleem met jouw voeten op te lossen, maar niets heeft ooit goed genoeg gewerkt om jouw probleem volledig te genezen. Maar als je probeert jouw probleem te laten verdwijnen en alles hebt geprobeerd, van crèmes en sprays tot chirurgie, weet je dat het niet gemakkelijk is. De waarheid is dat je, om je probleem permanent te verhelpen, de oorzaak van het probleem moet vinden, en als je bereid bent dit te doen, is de kans groot dat je voor altijd van je probleem af kunt komen.

 

De oorzaak

 

Om de oorzaak van jouw probleem te achterhalen, moet je de basisprincipes van pijn en het menselijk lichaam begrijpen. Als je last hebt van je voeten, wordt je probleem veroorzaakt door je voeten. Jouw probleem wordt veroorzaakt door de voeten. Pijn zit helemaal in je hoofd. Laten we dus jouw probleem nader bekijken en kijken wat de oorzaak is.

 

Een ding?

 

Je denkt misschien dat het slechts één ding is dat jouw probleem veroorzaakt, maar dat is het eigenlijk niet. Alles is verbonden. Al je pijn wordt veroorzaakt door de manier waarop je voeten samenwerken als een eenheid. Hielspoorzooltjes kunnen een oplossing zijn. 

 

Twee grote tenen?

 

Als je twee grote tenen had, zou je je dan anders voelen? Je zou je anders van elkaar voelen omdat ze elk op verschillende manieren werken. Ze werken allebei op verschillende manieren, ze bewegen allebei op verschillende manieren en ze worden allebei voor verschillende dingen gebruikt. Als je één grote teen hebt, is de grote teen het enige dat beweegt. Je kunt gemakkelijk het verschil zien tussen een grote teen en een kleine teen, maar je kunt ook het verschil zien tussen een kleine teen en twee kleine tenen.

 

De kleine teen

 

Een kleine teen gaat meer pijn doen omdat er een zenuw aan de grote teen vast zit. De kleine teen gaat pijn doen als hij hetzelfde doet als de grote teen. Maar de kleine teen gaat meer pijn doen omdat de kleine teen kleiner is en omdat hij niet aan dat soort druk gewend is. Zoals je kunt zien, is er veel meer dat pijn doet als het gaat om je grote teen. Een kleine teen reageert daarentegen maar op één ding. Omdat het maar één zenuw heeft, zal het op die druk reageren.

 

Je voeten?

Dus als je last hebt van je voeten, is dat niet één ding. Het zijn je voeten bij elkaar. Als je bereid bent om je geest erop te richten, is er een kans dat je de oorzaak van je probleem vindt, en als je eenmaal de oorzaak hebt gevonden, kun je doorgaan en je probleem voor altijd oplossen.

Voel je goed


Zorg dat je jezelf goed verzorgd. Het gaat om de voeten en natuurlijk ook om tal van andere zaken, zoals je lichaam. Ook je geest moet je goed verzorgen. Veel mensen denken dat problemen van de geest zich uiten in je lichaam. Dus wat zeggen je voetproblemen eigenlijk over je?