Skip to content

Leuke housewarming cadeaus deel 2!

Eerder schreven we al over leuke cadeautips voor als je naar een housewarming gaat. We noemden vier leuke tips die je bij een housewarming als gift kan geven. Hierbij geven we je nog eens vier tips, zodat je zonder zorgen op de housewarming kan verschijnen.

Balkonaccessoires
Ga je op housewarming bij iemand die een appartementje heeft met een balkon? Dan is juni hét ideale moment om hem leuke balkonaccessoires te geven. Dat kunnen mooie plantenbakken zijn voor over de balkonrailing. Een toffe zitzak voor buiten is ook leuk. Of wat dacht je van een stuk kunstgras op maat, zodat het balkon ineens als een echte tuin voelt? Je koop het hier gewoon online.

Dinerbon

Ga je op housewarming bij iemand die het waarschijnlijk niet fijn vindt om interieur- of tuinaccessoires te krijgen? Omdat hij of zij nogal nauw is aan zijn of haar interieur? Dan is een leuke dinerbon of een bon voor een dagje weg (Bongo bon!) ook erg leuk. Dit is vooral een goed idee voor stelletjes die in een nieuwe stad of dorp zijn gaan wonen. Dankzij jouw gift kunnen ze hun nieuwe woonomgeving dan lekker ontdekken.

nationalecadeaubon

Krantenabonnement

Iedere stad, gemeente of dorp heeft wel een krant. Iemand die net nieuw ergens woont, is het leuk om een abonnement te hebben op de lokale krant. Zo voelt iemand zich meteen helemaal ingeburgerd en weet hij/zij wat er gaande is in zijn nieuwe woonplaats. Onderhandel wel met de krant dat ze het abonnement na de looptijd stopzetten, zodat je degene die je het geschenk geeft niet opzadelt met een vervelend beltraject vanuit de salesafdeling van de krant.

Tuinbon

Ga je op housewarming tijdens de lente of zomer? Dan is een nationale tuinbon een mooi cadeau. Met deze bon kan de ontvanger wat leuks kopen voor in de tuin of op het balkon. Kijk wel eerst even op de site van Nationale Tuinbon of er ook een leuk tuincentrum in de buurt zit; als de ontvanger er kilometers voor moet afleggen is het natuurlijk een minder handige cadeaukeuze. Dan is een cadeaubon van de Intratuin of Groenrijk misschien een goed alternatief.

nationaletuinbon

Comments are closed.