Naar de inhoud springen

Online contactlenzen bestellen

Contactlenzen zijn een van de gemakkelijkste items om online te bestellen, maar je moet eerst wat onderzoek doen om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke deal krijgt. Als je weet wat je zoekt, is online bestellen een stuk eenvoudiger dan het proberen om specifieke soorten lenzen te vinden die in de uitverkoop zijn.Er zijn ook multifocale lenzen

Eenvoudig te bestellen

 

Je kunt contactlenzen en pruiken bij hetzelfde bedrijf bestellen, wat je veel tijd en geld kan besparen als je van plan bent meer dan één artikel te bestellen. Voordat je doorgaat en jouw creditcardnummer of iDeal invoert op een website, moet je de speciale aanbiedingen bekijken die zij aanbieden. Ze kunnen je misschien wat kortingen of vouchers aanbieden om jouw aankoop nog betaalbaarder te maken.

 

Merken

 

Zorg ervoor dat je alleen een merk koopt dat je vertrouwt. Je kunt uiteindelijk een lens kopen bij een gerenommeerd bedrijf, maar het kan er een worden die erg goedkoop is omdat de fabrikant heeft bezuinigd om kosten te besparen. De goedkoopste lens is niet altijd de beste optie voor jou. Onderzoek welke merken je leuk vindt en welke je waarschijnlijk opnieuw zult kopen, vooral als je de lenzen binnen korte tijd beu bent. Een goedkoop paar contactlenzen van Chanel is bijvoorbeeld misschien niet de moeite waard als ze tekenen van irritatie beginnen te vertonen. Je moet ervoor zorgen dat de lenzen die je koopt comfortabel zijn en dat ze er goed uitzien op je gezicht. Alleen omdat ze niet duur zijn, wil nog niet zeggen dat ze niet goed zullen werken.

 

Verschillende gelegenheden

 

Zorg er altijd voor dat je een lijst met contacten hebt die je nodig hebt voor verschillende gelegenheden, omdat dit ervoor zorgt dat je alleen het juiste aantal contacten koopt voor jouw behoeften. Veel mensen houden de kosten voor elk van hun contactlenzen bij om te kunnen schatten hoeveel het kost om elk type lens te kopen. Het is gemakkelijk om te vergeten dat een bepaalde lens mogelijk moet worden vervangen als je jouw uitgaven een paar maanden bijhoudt. Dit is echter niet het geval als u eraan denkt om uw lensvervanging rekening te ontvangen voordat je de lenzen bestelt.