Skip to content

Tips omtrent divers drukwerk

Wanneer u van plan bent om bepaalde zaken te laten bedrukken zijn er tal van mogelijkheden. Zo kunt u flyers bedrukken, maar ook shirts of ballonnen. Afhankelijk van de ontvanger kunt u een bedrukking ontwerpen. Wij zullen u een aantal tips geven voor het bedrukken van diverse artikelen, zodat u weet welke bedrukking geschikt is.

Relatiegeschenken

Gaat u relatiegeschenken uitgeven? Dan moet u allereerst kiezen voor het artikel wat u aan uw relaties en partners zult geven. Wij raden aan om het zo persoonlijk mogelijk te houden, zodat de ontvanger er een meerwaarde in gaat zien. Bij het bedrukken van shirts kunt u bijvoorbeeld denken aan uw logo in combinatie met het logo van de ontvanger. Bij het drukken van pennen is het verstandig om uw logo op een goede manier tot haar recht te laten komen. Voor goedkoop drukwerk kunt u terecht op diverse sites. Wij raden u echter aan om te kijken naar de kwaliteit en de voorwaarden van de afnamegrootte.

Afwerking van drukwerk

Er zijn een aantal manieren om uw flyer of visitekaartje af te werken. De meeste voorkomende afwerking van aanverwante artikelen is het lakken of foliën van het papier. Op deze manier komt er een glanzende laag over het artikel. Op deze manier krijgt het product meer uitstraling en komt u beter voor de dag bij de ontvangers van de producten.

Ook kunt u uw drukwerk in een bepaalde vorm laten uitsnijden. Hierdoor creëert u dat uw product niet als ‘het standaard’ wordt ervaren. Dit roept bij de ontvanger op tot aanzet en dat is de bedoeling van uitgegeven flyers en dergelijke artikelen.

Bij het uitgeven van een flyer kunt u er ook voor kiezen om deze vouwbaar te maken. Dit zet de ontvanger aan tot het nemen van actie en hierdoor zal hij/zij sneller de boodschap van uw tot zich nemen.

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *