Blog

Wat zijn de voordelen van een drive-in-show?

Je hebt de verantwoording gekregen om een feestweek of feestavond te organiseren op je werk, vereniging of gewoon een spetterend feest voor je eigen verjaardag. Een drive-in-show van Psound is dan ideaal om een feest te organiseren. In dit artikel vertellen we meer over de voordelen van een drive-in-show?

Avondvullend programma met een drive-in-show

Bij het boeken van een drive-in-show is direct de gehele avond gevuld met muziek en entertainment. Het fijne is dat je dan niet meer druk hoeft te maken over de verdere invulling van het programma. Dit kun je een keer bespreken met de DJ van die avond. Denk hierbij aan het thema en bijpassende muziek. Het inhuren van artiesten of verschillende bands kost je namelijk veel meer tijd en energie. Denk ook eens aan de planning die je dan zou moeten maken.

Bij een drive-in-show is alles inbegrepen

Wanneer je een drive-in-show kun is ook direct alles inbegrepen. Denk hierbij aan het licht geluid en natuurlijk de DJ. Daarnaast wordt ook direct een decor opgebouwd. Het mooie van dit alles is dat het een all-in bedrag betreft. Je hebt dus direct een totaalpakket. Dit is veel gemakkelijker dan het apart inplannen van artiesten met verschillende tarieven en bijbehorende eisen. Daarnaast zijn de bedragen die een artiest voor een show vraagt ook nog eens vele malen hoger! Wil je toch een artiest of band voor het feest regelen? Dan is het ook mogelijk om de drive-in-show te combineren met de show van de artiest. Die kunnen namelijk gemakkelijk inprikken op het geluid van de show.

Een drive-in-show is flexibel inzetbaar

Het mooie van een drive-in-show is dat deze ook flexibel inzetbaar is. Zo kunnen er verzoeknummers worden aangevraagd en is het ook nog eens mogelijk om ter plaatse van muziekgenre of thema te wisselen indien dit gewenst is. Daarnaast hoeft er ook  niet een bepaald aantal mensen aanwezig te zijn om deze avond. Afhankelijk van de verwachte gasten kan het decor van de avond gemakkelijk worden aangepast.