Naar de inhoud springen

Tieners

Tieners hebben een moeilijke leeftijd voor het vinden van een passend cadeau. Veel tieners hebben namelijk een duidelijke smaak, waarop niet ieder cadeau even goed aansluit. Gelukkig is er op internet veel inspiratie op te doen in een van de vele webwinkels met cadeaus en kunt u ook in fysieke winkels op zoek gaan naar een passend verjaardagscadeau. Wanneer een tiener u vooraf een verlanglijst geeft, wordt het helemaal makkelijk! Door de duidelijke smaak in deze levensfase, maakt u een tiener met een cadeau van zijn of haar verlanglijstje in ieder geval altijd blij. Natuurlijk kunt u ook een kaart sturen, als u bijvoorbeeld niet op de verjaardag van een tiener aanwezig bent. Personaliseer de kaart met een leuke foto van de tiener, of maak de kaart helemaal zelf!

Make-up, voetbal en filmstiener

Meiden die zich in hun tienerfase bevinden zullen voornamelijk cadeaus wensen, die te maken hebben met hun uiterlijk. Denk aan nieuwe oorbellen, een leuke ketting of bijvoorbeeld make-up voor bijzondere gelegenheden. Wanneer u zelf niet bekend bent met deze spullen, is het niet altijd even makkelijk om een geschikt cadeau te vinden. Gelukkig kunt u zich bij een drogisterij laten adviseren over de verschillen in make-up.

Voor jongens draait het vooral om spellen, voetbal en films als zij een tiener zijn. Gelukkig heeft u hierdoor veel keuze bij het zoeken naar een passend cadeau! Geef bijvoorbeeld een James Bond-film, kies voor een nieuwe voetbal of geef een uitdagend spel voor de gameconsole of computer. Zo zit u altijd goed!