Naar de inhoud springen

Zakenrelatie

Wanneer u een eigen onderneming heeft, zult u rond de feestdagen zakenrelaties willen verassen met een leuk kleinigheidje. Wellicht heeft u jaren voor de zakenrelatie mogen werken of andersom, heeft u jarenlang diensten van de relatie afgenomen. In beide situaties wilt u de zakenrelatie wellicht bedanken voor de bewezen diensten, waarvoor u een geschikt cadeau zoekt. Veel ondernemingen kiezen ervoor om zakenrelaties te bedanken met een goede fles wijn, eventueel wat hapjes als kaas of olijven en wellicht een gepersonaliseerde kaart. Tegenwoordig is het echter mogelijk om het cadeau voor een zakenrelatie veel persoonlijker te maken, zodat u een partner nog blijer kunt maken! zakenrelatie

Dergelijke cadeaus kunt u eenvoudig online bestellen. Het enige nadeel is dat u voor gepersonaliseerde cadeaus vaak een minimaal aantal af moet nemen. Zo is het vaak bijvoorbeeld niet mogelijk om vijf dezelfde cadeaus af te nemen, die u wilt laten bedrukken met uw logo of een eigen tekst.

USB-sticks, pakketten en taarten

Bij de jaarwisseling is het leuk om een zakenrelatie te verassen met bijvoorbeeld een USB-stick, waar u zelf een boodschap op plaatst. Eventueel kunt u op de USB-stick uw eigen logo laten bedrukken, om het cadeau nog persoonlijker te maken! Ook kunt u eigen pakketten samenstellen met producten die aansluiten bij de branche waarin u actief bent.

Wanneer u een cadeau zoekt voor een zakenrelatie die een jubileum te vieren heeft, valt een taart over het algemeen altijd goed in de smaak. Laat de taart bedrukken met uw logo, een boodschap en het te vieren jubileum voor een optimaal effect.