Naar de inhoud springen

Beterschap

Bent u op zoek naar een passend cadeau voor iemand die momenteel (ernstig) ziek is, iemand die kortgeleden een operatie heeft moeten ondergaan, of op een andere manier niet aan het werk kan, niet naar school mag of niet aan een sport kan meedoen? Op deze pagina geven we u een aantal suggesties van leuke cadeautjes op het gebied van ‘beterschap’, die u aan deze zieke kan geven om wat vrolijkheid te bieden. Wie wordt er immers niet gelukkig van een leuk cadeautje? Zelfs als u met een been in het gips zit om een griepje te pakken heeft.greeting-card-4150_640

Kaartjes en ballonnen

Een simpel, maar altijd effectief cadeautje voor iemand die beterschap nodig heeft: een kaartje of een reusachtige ballon. Om een dergelijke cadeau nog origineler te maken, kunt u het kaartje wellicht zelf maken in plaats van deze in een winkel te kopen! Zo maakt u het kaartje persoonlijker voor de ontvanger en is het nog specialer om deze te mogen ontvangen.

U kunt een kaartje samen met een grote ballon sturen, die u in veel online webwinkels kunt bestellen voor de zieke. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende soorten ballonnen, zodat u altijd een variant vindt die aansluit bij de situatie en het karakter van de ontvanger van de ballon.

Tot slot doet ook een bloemetje het natuurlijk altijd goed, als de ontvanger beterschap nodig heeft. U kunt ervoor kiezen om het boeket online te bestellen en te laten bezorgen, maar leuker is het om deze zelf langs te brengen.