Naar de inhoud springen

Eindexamen

We hebben het vrijwel allemaal moet doorstaan, de eindexamens op de middelbare school. Na het eindexamen breekt er, mits de eindexamens met een voldoende worden afgesloten, een nieuwe tijd aan voor de scholier. Er volgt ofwel een opleiding op het MBO, HBO of WO, of de scholier gaat bijvoorbeeld een wereldreis maken om meer levenservaring op te doen in een ander land. Wat ook de plannen van een scholier zijn, het is leuk om na het eindexamen verrast te worden met een origineel cadeautje. Het is immers iets wat een scholier normaal maar één keer in zijn of haar leven mee zal maken! Een dergelijk cadeautje kan natuurlijk ook gegeven worden naar aanleiding van de CITO-toets op de basisschool of het behalen van propedeuse op de hogeschool of universiteit. learn-916677_640

Kaart, ballon of beker

Allereerst is het natuurlijk leuk om de scholier die het eindexamen gehaald heeft een kaartje te sturen, waarop u hem of haar feliciteert. Dit kaartje kunt u online bestellen en de volgende dag al laten bezorgen! Ook kunt u naast het kaartje een ballon meesturen, van een groter formaat dan de gemiddelde ballon. Zodra de ontvanger de doos opent, zal de ballon omhoog vliegen door het helium waarmee deze is opgeblazen. Een originele manier om de scholier te verassen en feliciteren!

Ook drinkbekers zijn populair na de eindexamens. Op deze bekers staan vaak ludieke teksten, die te maken hebben met het vervolgonderwijs of de eindexamens zelf. Lekker simpel, maar toch een origineel cadeautje en makkelijk online te bestellen.