Naar de inhoud springen

Samenwonen

Wanneer mensen gaan samenwonen, breekt er over het algemeen een spannende periode aan voor veel stellen. Bevalt het samenwonen echt zo goed, als vooraf werd verwacht? Kan er samen aan alle kosten van bijvoorbeeld de huur, de auto, etc. worden voldaan? Enzovoorts. Bovenal is de periode waarin men gaat samenwonen, een periode om nooit te vergeten! Reden genoeg om het samenwonende stel blij te maken met een origineel cadeautje. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om het stel een kaartje te sturen, die u direct via het internet kunt bestellen en de volgende dag kunt laten bezorgen. Nog leuker is het natuurlijk, als u het kaartje geheel zelf maakt! Zo geeft u het een persoonlijk tintje. champagne-glasses-821435_640

Cadeau voor in huis

Naast een kaartje, een bos bloemen of bijvoorbeeld een leuke mok, kunt u ook een cadeautje geven wat aansluit bij de inrichting van het stel. Misschien ontbreekt er nog bestek? Is het servies voor de nieuwe woning nog niet klaar? Enzovoorts. Kortom, informeer eens bij het samenwonende stel, wat ze nog missen of kunnen gebruiken in de inrichting van hun nieuwe huis. Op basis van deze wensen kunt u dan een pakket samenstellen met verschillende, kleine cadeaus, of juist kiezen voor een wat groter cadeau.

Veel interieuritems kunt u op internet bestellen en bij u thuis, of bij het samenwonende stel laten bezorgen. Zo heeft u de meeste keuze en hoeft u de deur niet meer uit, voor een passend cadeautje! Voor welk cadeau gaat u, als er mensen gaan samenwonen?